GRATIS VERZENDING VOOR ALLE BESTELLINGEN

Valuta:

Betalingen

We accepteren de volgende vormen van betalingen:

• Overschrijving op een bedoelde bankrekening,
• Elektronische overschrijving of e-betaling,
• Betaling met een kredietkaart,


Betaling met een bankoverschrijving, e-betaling of betaling met een kredietkaart betekent dat de uitvoering van de bestelling na de boeking van de betaling door ons bedrijf, zal beginnen. Om de traditionele overschrijving te maken, ontvangt u in het e-mail met de bevestiging van de bestelling het IBAN-rekeningnummer, de SWIFT-code en andere gegevens die noodzakelijk zijn om een overschrijving uit te voeren. Bij de betaling met een kredietkaart of elektronische betaling wordt u doorgestuurd naar de webpagina van PayPal, die het werelds hoogste transactie beveiligingsniveau aanbiedt. We accepteren betalingen met de volgenden kredietkaarten: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic en Maestro.

De hoge beveiliging van kaarttransacties wordt o.a. door het gebruik van de volgende transactiebeveiligingen gegarandeerd:

• 3D Secure (Verifiedby VISA en MasterCardSecureCode),
• 128-bit SSL (SSL Thawtecertificaat)


Het systeem biedt ook een hoge beveiliging aan door een oplossing, waarbij de nummers van de kredietkaarten niet naar de webwinkel komen en worden nergens opgeslagen. De klant heeft een garantie dat het kaartnummer alleen voor hem en zijn bank bekend is.
 

Veilige betalingen
Gratis verzending
Hoogste kwaliteit
Tevredenheidsgarantie